כן, אם את מכפילה כמויות אז מכפילים את הכמויות של *הכל*. יש למלא רק עד גובה שני שליש מהתבנית אחרת העוגה גולשת. לגבי זמן האפיה - זה תלוי בתבנית. זמן האפיה תלוי בעיקר בגובה העוגה. ככל שהעוגה גבוהה יותר זמן האפיה ממושך יותר. אם התבנית שלך גדולה והעוגה אמורה לצאת בערך בגובה של עוגה בלי הכפלת הכמויות אז זמן האפיה יהיה כמעט זהה. בכל מקרה נועצים קיסם עץ במרכז(!) העוגה והוא אמור לצאת יבש או עם פירורים לחים אבל לא רטוב. שימי את העוגה מה שיותר נמוך בתנור רחוק מגוף החימום, ואם יש טורבו (עם רוח) אז תפעילי אותו. כמעט את כל העוגות אופים ב 180 מעלות. בהצלחה!
|
תוכן התגובה:
|