6/11/2012 12:47
|
גלה
|
מאת:
|
הבטחתי מתכון - אז הנה! ולא מכפילים זמן אפייה אם מכפילים כמויות!!!
|
כותרת:
|
200 גר חמאה 200 גרם שוקולד מריר שבור לחתיכות כוס סוכר
כל זה לבשל בסיר על אש קטנה תוך כדי ערבוב עד שהכל נמס.
להוריד מהאש לחכות שיתקרר טיפה. להוסיף בהדרגה 5 ביצים שלמות ולערבב טוב טוב.(אסור להקציף!) (כששוברים ביצה לתוך נוזל חם צריך לערבב מהר מהר כדי שהיא לא תתקרש) להוסיף בהדרגה 5 כפות קמח תופח או קמח רגיל + כפית אבקת אפייה ולערבב. (אסור להקציף!) וזהו! ךתבנית עגולה 26 מתאים. לא יוצאת מאוד גדולה. לתנור 180 מעלות ל- 20-25 דק' תלוי איזה תנור. הקיסם צריך לצאת טיפה רטוב כשבודקים האם העוגה מוכנה. (בדר"כ בעוגות כדי לבדוק שהן מוכנות דוקרים בקיסם ואם הקיסם יבש הן מוכנות.)
יוצאת עוגה מעולה מאוד כבדה ועשירה . בהצלחה!!!
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|