פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
10/11/2012 16:27 טל מאת:
אני יודעת ההפך ממה שנכתב מעלי כותרת:
אני יודעת שדבש אחרי חימום אין איו בעייה. כי מה שמפחיד שם זה איזה סוג של חיידק שאם אני זוכרת נכון הסבירו לי שאחרי בישול ואפייה בחום גבוה כמובן מת. אבל ברור שלשאול רופא או מישהו מוסמך עדיף..

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
10/11/2012  14:31 יש אותו סיכון - לי
12/11/2012  10:16 הסיכון נשאר זהה גם לאחר חימום/בישול. - נטלי
12/11/2012  20:18 אוקי שוכנעתי סופית לא יהיה דבש בעוגה - גלה


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש