פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
12/11/2012 10:16 נטלי מאת:
הסיכון נשאר זהה גם לאחר חימום/בישול. כותרת:
הרעלן בדבש נמצא במצב של נבגים, שאינם נפגעים בחימום או בבישול. הרעלן הזה מסוכן לילדים עד גיל שנה, ויש האומרים אף עד גיל שנתיים.
אני הייתי נמנעת כמה שאפשר.

נטלי

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
10/11/2012  14:31 יש אותו סיכון - לי
10/11/2012  16:27 אני יודעת ההפך ממה שנכתב מעלי - טל
12/11/2012  20:18 אוקי שוכנעתי סופית לא יהיה דבש בעוגה - גלה


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש