7/12/2011 22:11
|
הגברת כלניות
|
מאת:
|
דגים!!!!!! בתור דייגת (?) מנוסה,
|
כותרת:
|
איזה דגים את רוצה להכין? איזה סגנון? אם זה דניס/לברק/בס טריים ושלמים רק נקיים הכי טעים זה בתנור עם לימון שום כל עשב שיש לך בגינה/עציץ/שכנה..... עם שמן זית ומלח גס. עוטף בנייר אלומיניום ובתנור כעשרים דקות. אם יש לך גריל (יעני מנגל) אז עדיף. כמה דקות וזה מוכן. דגים קטנים הכי טעים מטוגנים. שמן עמוק עם מלח גס. מעולה. או שאת דווקא בעניין חריימה ושות׳? גם זה מעולה בליווי חלה חמה. גם קציצות דגים חריפות ברוטב זה טעייים.... ליד הדג זה תלוי בדג וסגנון הארוחה. ראשונות הכי טעים זה לחם חם עם חצילים בטחינה ומלא שום או מטוגנים, או עם מיונז. סלט אבוקדו, סזיקי, טחינה , פלפלים קלויים וכו׳. אם הכיוון יותר מעודן, אז ברור שכל הפשטידות מעולה( אני אישית אוהבת כרישה, קל וטעים). לחמניות קשקבל וכו׳. גבינות. מרק כרישה ותפוחי אדמה סבבה בתור צמחוני. מה שחשוב זה העיקרון המנחה של לא יותר מעשר דקות הכנה לפני בישול ולא יותר משני כלים מלוכלכים:)
בתאבון
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|