אז נרד מהפשטידות והגבינות.
אהבתי את מה שחני הציעה - מרק. מעולה. מרק כתום ממש קל להכין וטעים. ומשתלב נפלא עם דג.
אני מדמיינת סלמון שלם - להפשיר לילה קודם (או לקנות טרי - תמיד הכי טעים, אבל קצת התעסקות), להשרות כמה שעות בשמן זית, מיץ מלימון טרי, שום, אפשר גם סלרי וגזר בחתיכות קטנות, סויה, אפשר קצת דבש - ולתנור ל - 20 דקות.
חוץ מזה "סלט" לא חייב להיות משעמם - אפשר סלט ירוק גדול, סלט ירקות עם קצת פירות בפנים, עם אגוזים (מעולה עם דג - אפשר גם קשיו בתוך המשרה של הדג ויחד איתו בתנור), אפשר סלט סלק וגזר טריים, או סלק מאודה עם לימון וטיפונת סוכר, סלט מלפפונים ואצות, בקיצור - כמעט כל דבר :)
בתיאבון :)
|
תוכן התגובה:
|