מדובר בעוגת השוקולד האלמותית שמככבת פה לא מעט, אני עושה את זה בניירות האלה ששמים בתבנית מאפינס ויוצא שוס (לא חייבים ציפוי אבל זה נחמד)
בתאבון, מאיה
כוס סוכר 2 כוסות קמח רגיל 6 כפות קקאו שקית אבקת אפייה **לערבב הכל
3 ביצים **להוסיף ולערבב
3/4 כוס שמן 1 כוס מים 2 כפיות תמצית וניל **להוסיף ולערבב
לצקת לתבנית גביעי מאפינס לאפות בחום בינוני כ30דקות לפי התנור עד שקיסם יוצא יבש
ציפוי: להמיס שוקולד מריר עם שמנת מתוקה, לקרר קצת ולצקת על העוגה.
|
תוכן התגובה:
|