שאלה קצת טפשית על טוסטרים - הגדולה שלי נהייתה חובבת טוסטים, ולכבןד המאורע אצתי ורכשתי לנו טוסטר פסים פשוט וקומפקטי. היה גם עם מגשיות נשלפות אבל זה היה משהו ענק ויקר, ולא מתאים לי. אז השאלה - איך לעזאזל מנקים אותו מהשומנים? אם כל צלחת אני שוטפת בדיש או עם סקוץ' וסבון כלים, האם ייתכן שאת הטוסטר לא מנקים לעולם מעבר להעברת נייר מגבת?
ולגבי מחבתות - מאז שהטפלון יצא מהאופנה בשל חשדות כאלה ואחרים אין לי מנוחה. ניסיתי כל מיני סוגי מחבתות קרמיקה ויצא ממש גרוע. הביצה נדבקת, ומהר מאד המחבת מתמלא כתמים כאלה שלא יורדים בשום שטיפה, ואז האוכל נדבק עוד יותר. תחילה חשבתי שרק הזולים גרועים, ואז הלכתי וקניתי את היקרים יותר, וללא הועיל. בלב כבד חזרתי לטפלון המוכר והנוח. מה גם שקראתי באיזושהי כתבה שגם הקרמיקה אם היא נשרטת אסור להשתמש. בקיצור אני מבולבלת, באיזה מחבת אתן משתמשות?
|
תוכן התגובה:
|