אם את מוכנה להקדיש מחברת קרמית אחת שבה לא תטגני בטמפ' גבוהה, הקרמית שלך תחזיק בלי סוף. זה מה שהורס אותן - לחמם מדי. אני עובדת על אש גבוהה רק זמן קצר, עד שהאוכל חם, ואז מורידה את הלהבה. אני פשוט לא מטגנת בהשחמה (לא בגלל המחבת - כי לא רוצה לאכול את זה). חמותי שלא הצלחתי לשכנע אותה אז באמת יש לה מחבת מיוחדת משלה במטבח שלי :-)
אחרת כנראה פשוט ניירוסטה ולשים מספיק שמן, כמו פעם.
טוסטים - את הטוסטר לחיצה אני מנקה מדי פעם עם סמרטוט לח, אבל סחוט ממש טוב. יש שם טפלון אז לא נדבק הרבה.
חוץ מזה אצלנו מתלהבים לאחרונה מפופקורן במכונה (של ברוויל) - ככה זה במיקרו עם כל השומנים המוזרים של פופקורן למיקרו, זה לא בסיר ששורף לי את הסיר וגם שורף את השמן, אלא עושים בלי שמן. ואז שמים (אני שמה שמן זית). זה ממש ממש טעים ובכלל אוכל אחר לגמרי מאשר זה עם השמן השרוף. זה אצלנו החטיף עכשיו :-)
בתיאבון!
|
תוכן התגובה:
|