פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
19/9/2012 10:32 סוי מאת:
טחינה כותרת:

על אריזת הטחינה בד"כ יש הוראות הכנה. תראי למשל גם כאן -

http://www.baracke.co.il/recipesItem.asp?cc=011102&id=124

בגדול את משחקת עם כל הרכיבים. בכמות המלח, עבור תינוק הייתי שמה כמה שפחות. כמות מים, לפי הסמיכות הרצויה, רק חשוב שאלה יהיו מים קרים. אפשר בלי שום בכלל. אני ממליצה לערבב בבלנדר (אפשר כזה ידני כמו שטוחנים לתינוקות) ולא ידנית.

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
19/9/2012  10:41 טחינה - טחינה
19/9/2012  14:41 לתינוק - בלי מלח - סאלי תדמור
19/9/2012  15:05 אצלי הילדים אוכלים טחינה גולמית בכפית....ובכל זאת מים שום מלח פטרוזליה לימון ויש יופי של טחינה (ל"ת) - גם אמא


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש