היי אביטל,
הדרך היעילה למצות את החומר מהעלים היא ע"י הרתחה!!! שימי חופן עלים (אני לרוב גוזמת "ראש" גבעול בריא וחסון) הוסיפי מים ותני לזה לבעבע. אל תקללי אותי לגבי הטעם (כי הוא באמת מר ומבחיל) כדאי להוסיף לפינג'אן עם המרווה גם מנטה או נענע. לגבי עלי הכרוב ההמלצה היתה לרדד אותם לפני השימוש (לא זוכרת מי אמרה את זה ומתי).
ושוב אני ממליצה... פני לרופא!!! את גורמת לעצמך לגהינום מיותר. את האנרגיות שלך אפשר לנתב למקומות אחרים במקום לעצירת חלב. אני יודעת איך זה גם אני לא רציתי לגשת לרופא שלי. לקח לי שבוע וחצי להרים טלפון ולבקש... לפני הטלפון ההוא שתיתי מרווה ונענע כמו שלא שתיתי בחיים הקדשתי כרוב לפיית הציצים כדי שתסגור ת'עסק ישנתי עם חזיות והתחננתי שזה יעבור. אבל זה לא.
אני מקווה שזה יעבור לך מהר, בכל מקרה.
ריש
|
תוכן התגובה:
|