פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
20/7/2011 23:02 רוית ב' מאת:
בכיף כותרת:
חבילת פודינג וניל + כוס חלב + מיכל שמנת מתוקה לקצפת 32 או 38 אחוז. מקציפים הכל במיקסר כמה דקות עד לקבלת קרם יציב.
אגב, זה קרם שאני תמיד משתמשת בו לציפוי עוגות- גם טעים וגם נוח מאוד לעבודה- לא נוזל ולא מתקלקל.
עם צבעי המאכל- בזהירות. לא לשים את כל הכמות- כדי שתוכלי לשחק עם הגוונים.
כדאי לצפות את העוגה בשכבה ראשונה- לתת לה לנוח במקרר רבע שעה ואז לצפות בשכבה שניה- יוצא יותר יפה.
תהנו

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
14/7/2011  17:53 בצק סוכר. (ל"ת) - תיתי רופאת שיניים
14/7/2011  19:06 בחנויות מתמחות - ליאה
14/7/2011  20:32 כורכום :) (ל"ת) - נתנת
15/7/2011  12:34 כמו הדפים המוכנים - אפשר להדפיס מה שרוצים - ורד+3
15/7/2011  22:39 תודה רבה, זה נשמע לי אפשרי (ל"ת) - המאותגרת
18/7/2011  20:55 ולמישהי יש מתכון לפאי כזה עם קרם ופירות טריים? (ל"ת) - לי
18/7/2011  23:13 מאותגרת- את עדיין כאן? יש לי בשבילך פתרון קל ומוצלח - רוית ב'
19/7/2011  21:50 היי רוית ב' - המאותגרת עונה
19/7/2011  22:41 אהלן - רוית ב'
20/7/2011  22:01 רוית - עוד שאלה ברשותך - המאותגרת
21/7/2011  22:00 רוית יקרה - תודה רבה מאד (ל"ת) - המאותגרת


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש