האמת שאני כבר בלחץ לקראת תחילת השנה. הבנות די בעייתיות בענייני ארוחת בוקר וסנדויצים. שאלות בעקבות הכתבה שלך: 1. בעניין העדפת לחם על לחמניה. אם לחמניה שוות ערך לשלוש פרוסות לחם, הרי שחצי לחמניה (זו המנה שבת ה- 7 שלי אוכלת) שווה לפרוסה וחצי. האם עדיין יש בעיה עם זה? 2. בעניין פרוסת עוגה איכותית לארוחת בוקר - למה הכוונה? האם עוגת גבינה עם פירורים (שמכילה בין היתר שמנת מתוקה, ביסקויטים, פודינג וסוכר)- נחשבת ארוחת בוקר טובה? וומה בעניין פנקייק עשוי מחצי קמח מלא חצי קמח תופח? (עם ממרח שוקולד - אין ברירה)? 3. איך מוספים גזר לשמן בזמן הטיגון? (כורכום אני חוששת ישנה את טעם האוכל) 4. לגבי נקניקיות - גם אני לא הכנסתי הביתה נקניקיות עד שיצאו לשוק נקניקיות 100%. אני מבינה שהן עדיין עשירות בשומן ועניות בחלבון, אבל לפחות אין בהן את הניטראט. הבנות שלי מאד אהבו נקניקיות והימנעיות מוחלטת, כמו ממתקים, אכן יצרה תשוקת יתר למאכל. אז מבחינתי האלה שבלי חומרים משמרים מהווים פיתרון, לא לארוחה יומיומית אבל כן מדי פעם. מה דעתך?
|
תוכן התגובה:
|