פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
7/5/2012 01:01 אמירה אלישע מאת:
חלב שאוב ,לאחר הקפאה כותרת:
ערב נעים הלית.ההתיחסות בתשובה שלי,היא לחלב אם שאוב לאחר הקפאה.יש שוני בין חלב אם שאוב לאחר הקפאה לבין חלב אם טרי. חלב אם שאוב ניתן לאחסון בטמפרטורת חדר של 19-22 עד 4 שעות.
בטפמרטורת חדר של 22-25 לא ניתן לאחסן.במקרר לעומת זאת אם את משאירה אותו לאחר הפשרה,את יכולה עד 24 שעות ביממה.
הנחיות כיצד להפשירו:הוציאי את החלב מהמקפיא,המנעי לחלוטין מחמומו במיקרוגל,הכניסי את השקית לתוך כוס עם מים חמים ולאט לאט החלב יופשר,לאחר שהופשר הכניסי אותו לתוך בקבוק,ערבבי בתנועות מעגליות את החלב,בדקי כמובן שהוא נעים במידת חימומו ובתאבון.בהצלחה!
אמירה אלישע דולה מלווה לפני במהלך ולאחר הלידה ומדריכת הנקה.

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
עד כה נענו 0 תגובות


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש