יש כמה חוקים בפתיתים, דבר ראשון לא לבשל על אש גדולה, לערבב כל הזמן את הפתיתים ברגע שכבר המים לא מכסים אותם, ועל כמות המים שמציעים על השקית להוסיף עוד חצי כוס.
כמובן שהפתרון הכי טוב למנוע מהם להדבק זה לפני הבישול לטגן אותם בשמן(אבל מספיק שמן) אני בשלב זה מוסיפה גם את התבלינים ואז התיבול טעים יותר בעיני.לא להביא אותם למצב של שינוי צבע, אלא בשלב שהם הופכים שקופים מעט (בערך דקה של טיגון) להוסיף מים לסיר.
וכמובן שצריך לבשל בסיר עם מכסה ובגמר הבישול לתת לפתיתים לשבת בסיר המכוסה.
|
תוכן התגובה:
|