9/5/2001 10:22
|
נטלי
|
מאת:
|
בהמשך לתשובה של ענת...
|
כותרת:
|
לגבי ההקפאה - אפשר להקפיא במקפיא רגיל לפחות חודשיים-שלושה (בהקפאה עמוקה אפילו יותר - עד חצי שנה נדמה לי). רצוי כמובן לא בדלת אלא בחלק העמוק יותר של המקפיא. אפשר להוסיף בכל פעם לכמות שכבר הוקפאה (אבל את החודשיים סופרים כמובן מהכמות הראשונה שהוקפאה), אבל צריך קודם כל לקרר את הכמות החדשה במקרר שעה-שעתיים (כדי שהחלב החמים מגופך לא יפשיר חלקית את החלב שכבר הוקפא).
לגבי איך להקפיא - אני השתמשתי בשקיות החד פעמיות של בקבוקי פלייטקס. מאוד שימושי, ואפשר לקשור אותן כך ששום דבר לא בורח. נופר שלי לא אהבה את הפטמות של הפלייטקס והסכימה לשתות רק מבקבוקי אוונט, אבל אם אצלך תצליחי עם הפלייטקס, אפשר להפשיר את החלב שהוקפא (קודם כל בטמפרטורת החדר, ואח"כ בתוך מים חמימים), ולשים את אותה שקית בבקבוק לצורך האכלה בלי להעביר לבקבוק אחר ולהסתבך עם מליון כלים מלוכלכים. ממש נוח.
הבנתי שגם למדלה יש שקיות עם סוגרים מיוחדים. לא השתמשתי בזה אז אני לא יודעת כמה עולה ואיפה משיגים, אבל שמעתי שאחרי שמשתמשים פעם-פעמיים ולומדים איך להשתמש זה ממש נוח ויעיל.
בהצלחה!
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|