בתור אני עצמי שלא מתה על לחם, ולחם משום סוג כמעט לא עושה לי טוב... מה שאני אוכלת עד ארוחת צהריים זה פירות, פירות יבשים ואגוזים. באיזו כמות שבא לי (טבעיים כמובן, לא קלויים ולא עם מלח). גם לילדים אני נותנת חוץ מהסנדויץ קופסא קטנה עם אגוזים ופירות יבשים. שמעתי על אנשים שמכינים סושי וזה נראה לי מדליק אבל עוד לא ביצעתי.
ואז אפשר להציץ ולראות שזה בעיקר תירס, מעובד כמובן, וסוכר. 80% פחמימות. סיבים תזונתיים 4.5 גר' למאה גרם. יש גם חומרי טעם שאין לי מושג מהם, לא כתוב שם. אם אני לא טועה זה מקביל בערכו התזונתי בערך ללחם לבן עם (קצת) ריבה.