פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
19/7/2011 19:03 עופרי מאת:
ליאה כותרת:
השאלה לאיזה דגים את מתכוונת... אם סטייל גפילטע פיש או כל הכבושים או משהו יותר FINE, פילה של דג מבושל וחם.
לדעתי את צריכה להגדיר במה את מתמקדת. 2 סוגי דגים בטוח לא הייתי מגישה. אם את מגישה דג אל תגישי כבד קצוץ (זו היתה דוגמא). ובכלל את מדברת עדיין על קיץ... אם התכוונת למנה חמה של דג כמנה ראשונה, הייתי מוותרת לגמרי, או בטח ובטח מתחילה להוריד כמויות מהעיקריות.

סורבה סטייל סורבה אשכוליות נחשב למרענן, אך האם אלו הסועדים שיבינו את כוונתך, או שלא יבינו למה הוגש להם קינוחבאמצע הארוחה? באמת אני שואלת, כדי להתמקד.
במידה והחלטת ללכת על סורבה, הייתי מגישה אותו בין מנה ראשונה לעיקרית כמובן. רק שלוקחת את הזמן בארוחה מסוג כזה.

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
15/7/2011  13:22 זה תלוי בסוג הכרטיס שקנית (ל"ת) - אוסי גלבוע
15/7/2011  16:36 מי יכולה להמליץ (או להמליץ שלא...) - על שואב אבק מרכזי לבית? - מאיה
17/7/2011  11:17 +++++כתבה על הורות במוסף הארץ של סוף השבוע+++++ - חני המדווחת
17/7/2011  13:38 מישהי מבינה באירוח רב משתתפים? - ליאה
18/7/2011  05:47 לליאה - הקייטרינג צריך לדעת - ע.פ.
18/7/2011  08:41 ע.פ- ברור שקייטרינג יודע, אבל - ליאה
18/7/2011  19:28 אני מבינה בארועים ואוכל :-) - עופרי
19/7/2011  08:45 תודה עופרי, ועוד שאלה - ליאה
19/7/2011  08:56 הי ליאה - עופרי
19/7/2011  13:27 עפרי - ליאה
19/7/2011  13:31 ועוד שאלה - ליאה
19/7/2011  19:26 תשובות - ליאה
19/7/2011  21:48 הי ליאה - עופרי
20/7/2011  10:03 אוי עופרי, הלוואי - ליאה


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש