השאלה לאיזה דגים את מתכוונת... אם סטייל גפילטע פיש או כל הכבושים או משהו יותר FINE, פילה של דג מבושל וחם. לדעתי את צריכה להגדיר במה את מתמקדת. 2 סוגי דגים בטוח לא הייתי מגישה. אם את מגישה דג אל תגישי כבד קצוץ (זו היתה דוגמא). ובכלל את מדברת עדיין על קיץ... אם התכוונת למנה חמה של דג כמנה ראשונה, הייתי מוותרת לגמרי, או בטח ובטח מתחילה להוריד כמויות מהעיקריות.
סורבה סטייל סורבה אשכוליות נחשב למרענן, אך האם אלו הסועדים שיבינו את כוונתך, או שלא יבינו למה הוגש להם קינוחבאמצע הארוחה? באמת אני שואלת, כדי להתמקד. במידה והחלטת ללכת על סורבה, הייתי מגישה אותו בין מנה ראשונה לעיקרית כמובן. רק שלוקחת את הזמן בארוחה מסוג כזה.
|
תוכן התגובה:
|