פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
19/7/2011 21:48 עופרי מאת:
הי ליאה כותרת:
בואי תנסי להגדיר שוב את כל הארוחות.
אני התייחסתי לזו המרכזית של ערב שבת (אם הבנתי נכון...), למרות שזה מתאים גם לצהריים.
לא הייתי שמה פילה סלמון כמנה ראשונה זה טו-מאץ'. אבל זו אני. הגישה שלי אומרת לאכול אוכל טוב במידה הנכונה ולא לעשות "פוגרום בצלחת" או בבטן...

ולגבי החגיגיות. סורבה לא יהפוך את זה לחגיגי יותר. שוב, לדעתי.
הגשה יפה ומוקפדת, כלים יפים, כוס אלכוהול וכו', והרבה שמח יעשו את הארוחה. בתקווה כמובן שתמצאי את האוכל הטוב ביותר שיתאים לכשרות שאת צריכה!
יש לי חברה דתיה שתמיד דואגת לחלות אישיות ביתיות על כל צלחת של מנה ראשונה, ומכיוון שהיא מכינה אותן, היא אופה אותן עם חור קטן באמצע ושוזרת מפית בתוכו.... כל אחת והטעם האסתטי שלה, אבל פה היא נתנה אמירה אישית. גם שלה וגם יחס אישי בעצם לכל אורח/סועד. זו דוגמא כמובן...

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
15/7/2011  13:22 זה תלוי בסוג הכרטיס שקנית (ל"ת) - אוסי גלבוע
15/7/2011  16:36 מי יכולה להמליץ (או להמליץ שלא...) - על שואב אבק מרכזי לבית? - מאיה
17/7/2011  11:17 +++++כתבה על הורות במוסף הארץ של סוף השבוע+++++ - חני המדווחת
17/7/2011  13:38 מישהי מבינה באירוח רב משתתפים? - ליאה
18/7/2011  05:47 לליאה - הקייטרינג צריך לדעת - ע.פ.
18/7/2011  08:41 ע.פ- ברור שקייטרינג יודע, אבל - ליאה
18/7/2011  19:28 אני מבינה בארועים ואוכל :-) - עופרי
19/7/2011  08:45 תודה עופרי, ועוד שאלה - ליאה
19/7/2011  08:56 הי ליאה - עופרי
19/7/2011  13:27 עפרי - ליאה
19/7/2011  13:31 ועוד שאלה - ליאה
19/7/2011  19:03 ליאה - עופרי
19/7/2011  19:26 תשובות - ליאה
20/7/2011  10:03 אוי עופרי, הלוואי - ליאה


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש