בואי תנסי להגדיר שוב את כל הארוחות. אני התייחסתי לזו המרכזית של ערב שבת (אם הבנתי נכון...), למרות שזה מתאים גם לצהריים. לא הייתי שמה פילה סלמון כמנה ראשונה זה טו-מאץ'. אבל זו אני. הגישה שלי אומרת לאכול אוכל טוב במידה הנכונה ולא לעשות "פוגרום בצלחת" או בבטן...
ולגבי החגיגיות. סורבה לא יהפוך את זה לחגיגי יותר. שוב, לדעתי. הגשה יפה ומוקפדת, כלים יפים, כוס אלכוהול וכו', והרבה שמח יעשו את הארוחה. בתקווה כמובן שתמצאי את האוכל הטוב ביותר שיתאים לכשרות שאת צריכה! יש לי חברה דתיה שתמיד דואגת לחלות אישיות ביתיות על כל צלחת של מנה ראשונה, ומכיוון שהיא מכינה אותן, היא אופה אותן עם חור קטן באמצע ושוזרת מפית בתוכו.... כל אחת והטעם האסתטי שלה, אבל פה היא נתנה אמירה אישית. גם שלה וגם יחס אישי בעצם לכל אורח/סועד. זו דוגמא כמובן...
|
תוכן התגובה:
|