היי איריס,
האם את תוקעת קיסם/סכין במרכז ובודקת שהוא לא יוצא עם בלילה דבוקה אליו?
מתכון פשוט ונהדר: 3 כוסות קמח תופח כוס וחצי סוכר (עד שתי כוסות, אם אוהבים מתוק) כוס חלב 3/4 כוס שמן קנולה 3 ביצים 3 כפות קקאו
מערבבים הכל עם מזלג ואופים חצי שעה עד ארבעים דקות בחום בינוני.
גרסת השיש: מערבבים הכל בלי הקקאו, מפרישים כוס בלילה ושופכים את השאר לתבנית, מערבבים כף אחד בלבד קקאו לתוך הכוס, שופכים את הכוס לתבנית ובעזרת מזלג "מציירים" שמיניות פעם או פעמיים ליצירת דוגמת השיש
העוגה תופחת יפה והיא במרקם כבד ומעט לח להיזהר לא לאפות יותר מידי!
מזל טוב!!
|
תוכן התגובה:
|