פורום
השבוע
אינדקס
אופנה
יוגה
גברים וצירים
היום שאחרי
הצילו צירים
תזונה
מאמרים
חדשות
ראשי
11/2/2013 14:30
איריס ש'
מאת:
דפלול תודה רבה, אבל -
כותרת:
הבעיה שלי שאם אחכה עד שבפנים יהיה ממש עשוי אז העוגה בכללותה תהיה יותר מדי אפויה, קצת יבשה.
תודה על המתכון, אנסה בהזדמנות. להיום מעדיפה הישן והמוכר..
תוכן התגובה:
תגובות נוספות
11/2/2013 12:03
תגובה ומתכון
-
דפלול
11/2/2013 14:53
איריס,
-
סוי
11/2/2013 20:58
בטח אפית כבר אבל שיהיה - הפטנט העולמי של נייר כסף על העוגה כשהיא עדיין בתנור
-
עוד מעט
13/2/2013 06:27
ועוד פטנט שלמדתי
-
שחר
כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה ©
יצירת קשר
תקנון ותנאי שימוש