פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
10/11/2003 15:35 ורד מאת:
טובה - גם אני עם התעלקות חלבית - והפעם מכיוון ה(לא עלינו) שוקו כותרת:
ובבקשה לכוון את אבני הסקילה לרגליים בלבד (לפי הוראות פתיחה באש של צה"ל)

ובכן, עמליה שבעוד שבוע וחצי תהיה בת שנתיים, נפרדה מהתמ"ל לפני חודש בערך, אלא שמה שמחליף אותו זה שוקו. זה התחיל כצ'ופר קריר ביום קיץ, וכמו שקורה לא פעם, הפך למשקה הבית. שזה אומר שני בקבוקים בבוקר ואחד בערב.

אני מכינה את השוקו מתמצית של נסקוויק, אבל במינונים שונים. במקום שתיים-שלוש כפיות גדושות של אבקה אני מסתפקת בכפית אחת שטוחה לגמרי. חצי בקבוק אני מוהלת במים חמימים וחצי חלב.

ולשאלותיי:

האם זה נכון שאבקת השוקו או הקקאו מנטרלת כל יתרון תזונתי שיש בחלב?

אם כן ואם לא, האם כמות החלב שהיא שותה, סה"כ 250 מ"ל ביום, היא מספיקה?

עמליה אוכלת חוץ מזה הכל (עוף, גבינה, ירקות, פירות, ביצים, אבוקדו...וגם שטויות) האם אני צריכה להוסיף לה משהו או שמאכלי הגבינה והיוגורט מפצים?

תודה כתמיד (ובמיוחד בימים עמוסים אלו)

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
9/11/2003  21:58 מצטרפת לפנייה לטובה, עפרי האם את שואלת בהקשר לעניין הרמדיה? כי אנחנו חשבנו האם אפשר פשוט להפסיק עם תמ"ל - אנט
9/11/2003  22:10 טובה ענתה מספר רב של פעמים על השאלה ולפי תשובותיה - עוד מדווחת
9/11/2003  22:41 תמ"ל או חלב פרה? חשוב לקרוא. ארוך. - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
9/11/2003  22:45 ועוד בלינק הבא: - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
9/11/2003  23:00 טובה תודה רבה על התשובה המהירה, ובכל זאת לגבי חלבים אחרים - אנט
9/11/2003  23:06 אנט, - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
9/11/2003  23:09 לטובה - סיס
9/11/2003  23:16 טובה אם את עוד כאן. מה לא בסדר בחלב פרה בגיל שנתיים - עפרי
9/11/2003  23:28 טובה תודה,שולחת לך מייל (ל"ת) - אנט
10/11/2003  00:10 טובה תודה על התשובה. לילה טוב. וגם... - עפרי
10/11/2003  08:19 בארה"ב הרבה נוהגים לתת אחרי גיל שנה חלב פרה מלא. טובה- - לירון
10/11/2003  08:22 עפרי- תסבירי לאמא שלך - לירון
10/11/2003  10:31 עפרי יקרה, אין שום דבר לא בסדר בחלב פרה בגיל שנתיים. - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
10/11/2003  10:31 אנט - קיבלתי את המייל. תודה! (ל"ת) - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
10/11/2003  10:32 לירון, חלב מלא = חלב 3%. בארה"ב 4%. (ל"ת) - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
10/11/2003  12:11 טובה, מה איתי? (ל"ת) - סיס
10/11/2003  13:22 טובה- 3% זה חלב מלא ?????? וואלה....ואני לא הבנתי למה אנחנו מפגרים ביצור חלב....:-) (ל"ת) - לירון
10/11/2003  13:25 *** טובה אני שוב חייבת להגן על יצרני החלב בארץ...*** - זהר
10/11/2003  15:03 זהר - ניסיתי לשאול אותך פעם בעבר - מרית
10/11/2003  15:20 מרית, כדאי לך לנסות לפנות ל"הרדוף" - המנוע
10/11/2003  16:45 למנוע - תודה! (ל"ת) - מרית
10/11/2003  17:42 ורד, ילדה רעה... - סאלוש
10/11/2003  17:58 טובה - אם את עדיין חוזרת לכאן - האם את נותנת ייעוץ תזונתי פרטי בקליניקה בדיאדה? - שירין
10/11/2003  18:26 סאלוש, יא סקלנית אחת - ורד
10/11/2003  18:29 סיס, תודה שהסבת את תשומת ליבי - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
10/11/2003  18:30 זהר, לצערי, עד כמה שידוע לי - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
10/11/2003  18:33 תודה לסאלוש על הלינק ו-ורד: - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
10/11/2003  18:40 לשירין - על ייעוץ פרטי: - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
10/11/2003  21:02 טובה, תודה, ועוד תוספת: - סיס
11/11/2003  09:19 טובה יקרה, תודה גדולה. בחיל ורעדה אני אנסה לגלגל אותה לחלב (למרות שמה זה מפחיד להתעסק אתה בימים אלו) (ל"ת) - ורד
11/11/2003  09:30 למרית - לא יודעת. לטובה - - זהר
17/11/2003  10:15 זהר, - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש