25/2/2002 14:53
|
דיאנה
|
מאת:
|
צר לי עדה, את אם לא ראויה, אנא קחי בהקדם את נומיק לסניף הסעד הקרוב
|
כותרת:
|
סתם, סתם... נורא הצחקת אותי בשאלה. כמה תשובות עד שיענו המומחים: נתחיל מהסוף. לגבי הישיבה, היא לא מתיישבת מעצמה או שהיא בכלל לא יושבת יציב גם כשאת מושיבה אותה? כי אני לא חיכיתי שבר יתיישב בעצמו כדי להושיב אותו בכסא אוכל, ברגע שהוא ישב יציב הושבתי אותו בכסא ונתתי לו להתחיל לעשות בלגן. יש גם כסאות אוכל מתוחכמים שאפשר להטות בהם את המשענת לתינוקות שעדיין לא יושבים לגמרי יציב. גלוטן: הוראות משרד הבריאות אומרות שאפשר מגיל 7 חודשים. טובה כתבה שהיא אישית עדיין חושבת שכדאי לחכות עוד קצת, נדמה לי עד 10 חודשים. תנסי לחפש. אוכל אצבעות: בהחלט יש צ'ריוס לא ממותק, לא בדבש ולא בסוכר. כלומר, כמובן שיש בו קצת סוכר, אבל הוא לא מצופה בציפוי מתוק עד בחילה כמו שני הסוגים האחרים. מומלץ מאד, נמס במהירות, כנראה טעים להם מאד כי בר מת על זה. וכל הזכויות שמורות לענת ב' שגילתה לי את התגלית הזו. אגב, צ'ריוס מכיל גלוטן. אוכל אצבעות נוסף: גזר מבושל טוב טוב טוב עד שהוא רך מאד, לחתוך לאורך לחתיכות קטנות (לא לטבעות לרוחב מחשש חנק, תמיד לאורך). גם זה מאכל מאד אהוב על בר. ואפשר כמובן גם ירקות נוספים לפי אותו עקרון, מבושלים היטב וחתוכים לרצועות. וגם כדורי בשר רכים חתוכים לחתיכות. חפשי בפורום מתכונים לקציצות וכדורי בשר עם וריאציות שונות לפי הדברים שכבר מותר לאכול. מוצרי חלב: אפשר מגיל 9 חודשים, עדיין המהדרין מחכים גם איתם עד גיל שנה. תלוי אם יש היסטוריה של אלרגיות למיניהן במשפחה למוצרי חלב ובכלל. חלב ניגר אכן רק מגיל שנה. כבד עוף: לפי הספר "לא רק דיסה" אפשר פעם בשבוע, לא יותר. אבל טובה כבר כתבה שהספר מיושן אז אולי יהיו לה המלצות אחרות. זהו, זה מה שאני יודעת. בתאבון!
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|