פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
10/11/2012 14:31 לי מאת:
יש אותו סיכון כותרת:
מדובר ברעלנים שנמצאים בדבש ולכן זה לא משנה אם הוא טרי או אפוי. אם הוא מאד מעובד ומפורק זה יכול לעשות שינוי. בגיל שנה יש כאלה שנותנים דבש ויש כאלו שלא. הרופאה שלנו לא ממליצה. אבל העניין הוא מינון. כמות שאמורה להזיק היא משהו כמו כפית שאוכלים בבת אחת. אם זו כמות קטנה בתוך עוגה, מתוך מה שאני יודעת, זה לא אמור להטריד. אבל אולי יש כאן רופא שיוכל לעזור?

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
10/11/2012  16:27 אני יודעת ההפך ממה שנכתב מעלי - טל
12/11/2012  10:16 הסיכון נשאר זהה גם לאחר חימום/בישול. - נטלי
12/11/2012  20:18 אוקי שוכנעתי סופית לא יהיה דבש בעוגה - גלה


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש