23/12/2007 22:25
|
רוית ב'
|
מאת:
|
ל- רוטב סלט
|
כותרת:
|
שתי אופציות: רוטב מתקתק מעט: חומץ רגיל, חומץ בלסמי, כף חרדל דיז'ון, כף או שתיים דבש, מעט רוטב סויה, מלח פלפל גרוס ומעט אבקת קארי. אחרי הערבוב- תוסיפי שמן זית עד לקבלת מרקם מתאים (כשליש מכמות הרוטב הוא שמן)
רוטב צרפתי עדין: חומץ תפוחים, חרדל דיז'ון (כף), שם שום כתושה, שמן קנולה ושמנת מתוקה לבישול 15 % (3 כפות). מלח פלפל. יוצא מדהים.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|