6/10/2003 15:49
|
ד"ר ליבוביץ
|
מאת:
|
ידעתי שזה מה שתגידו!!
|
כותרת:
|
אז מי אמר שהכל רק לפי הבריאות? אני מודה - אני פושעת. וחוץ מזה מדובר על לפני 17.5 שנים (בעצם 16). וזה היה ילד שלא אכל כלום כלום, והייתי בהריון, וסבתא נשפה בעורפי שאי אפשר ככה, וזה היה דווקא כשהוא התעורר, ולא לפני השינה. והייתי שמה חצי כפית שוקו, יחד עם כפית סוכר. ועוד התנצלויות רבות. אבל שלושה מילדי עברו לשוקו כשהפסיקו לינוק - בגיל שנה וחצי עד ארבע וחצי. ובן ה17.5 שותה ספל שוקו כשהוא מתעורר עד עצם היום הזה. ואני שותה 5-7 ספלי קפה ביום... וילדי אוכלים לא מעט פיצות קפואות.
ואני באמת לא יודעת אם השוקו הורס את כל הטוב בחלב - ואולי אם הייתי יודעת זאת אז, הייתי יותר מקפידה להמנע מזה. בכל זאת - אני מניחה שלא הכל נהרס - חלבונום, שומנים וכו' לא נהרסים כל כך מהר. והרבה ויטמינים או ברזל אין שם. ואולי אם היה לי ילד בגיל המתאים היום - הייתי מנסה את המתכון של נירה - זה באמת נשמע נפלא.
הייתי באמת שמחה לשמוע את חוות דעתה של טובה קראוזה. אם זה באמת כל כך נורא - לא אספר יותר לאף אחד שהמשפחה שלנו צרכנית כבדה של שוקו. וכמובן אנסה לשנות קצת הרגלים.
ושאלה אחרונה - איך מכינים חלב משקדיה עבור תינוק בן 7 חודשים שאימו עובדת, ואלרגי או מסרב לכל פורמולה, ואמא מאד מתקשה לשאוב. מה היחס בין שקדיה למים?
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|