7/10/2003 10:35
|
אלה
|
מאת:
|
שאלה לטובה אם את חוזרת לכאן לגבי בשר טרי
|
כותרת:
|
הי טובה ראיתי שענית לי מלפני אלפי עמודים, אז תודה לך! http://www.leida.co.il/reply.asp?rep=152256 חוצמיזה רציתי לשאול לגבי בשר קפוא. עד עכשיו קניתי פולקעס,חזה עוף ובשר טחון(שווארמה הודו וכתף בקר) טרי (טחנו לי במקום). אני שואלת את עצמי האם יש הצדקה להמשיך לקנות הכל טרי? הרי ההבדל במחיר הוא עצום. השאלה אם יש הבדל בריאותי כזה גדול? תודה
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|