6/10/2003 19:26
|
נירה
|
מאת:
|
דר' ליבוביץ',
|
כותרת:
|
המתכון של רותמית ממש מעלה ריר... אני אעלה פה עוד כמה הצעות: יש כל מיני סוגי "חלבים": אורז, שקדים, חיטה (כשיוכל כבר גלוטן). את כולם ניתן להעשיר בכל מיני "חמאות": שקדיה, חמאת שומשום, חמאת קשיו, וסוגים שונים של אגוזים (בגיל שמותר) לכולם הייתי מוסיפה קצת מולסה בשביל הברזל והטעם ועוד משהו שאני עושה לפעמים: קניתי זרעי דלעת וזרעי פשתן, אני טוחנת כמות קטנה (נניח כף מכל אחד) ומוסיפה לבקבוק כפית. עוד הצעה: לבשל שיבולת שועל (שלמה, לא קוואקר) עד ריכוך. לתת את המים הללו כבסיס לבקבוק. את השיבולת שנשארה מיבשים בתנור, טוחנים ומוסיפים כאבקה לשאר המזון. עוד הצעה, לבשל לו לפתן פרות לארוחת 4 או ארוחת 10 ובמים של הלפתן להשתמש כבסיס לבקבוק.
מקווה שמשהו מזה יעזור, מעניין אותי גם לשמוע מה יש לטובה להוסיף או להשיג. (כדאי לשלוח לה מייל מכיוון שהיא לא נכנסת הנה באופן שוטף)
נירה.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|