26/1/2005 11:23
|
Tamara
|
מאת:
|
לפרח וגם ליונית
|
כותרת:
|
את בטח מתכוונת לארטישוק ירושלמי. המתכון הכי בסיסי: לאפות בתנור כמות שהוא בנייר כסף ללא שום תוספת (תבלינים או שומן) . מתבשל במיץ של עצמו ויוצא טעים ביותר. לזה אני מוסיפה לפעמים רוטב של פטריות מטוגנות בשמנת מבושלת, חבל"ז אך לא דיאטטי(: אפשר להוסיף אותו למרקים, נותן ארומה קצת שונה (כמו שיונית ציינה במרק העוף - אגב שלך נשמע כזה משודרג שאני בספק אם אפשר להוסיף עוד משהו...) אפשר גם לחתוך לקוביות או לגרד במגרדת ולטגן יחד עם בצל קצוץ ופטריות - נהדר כמלית
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|