נשמע מסובך על לא עוול בכפו ויוצא די יפה וטעים נורא
מדור דרושים:
חזות עוף משוטחים לשניצלים מוכים מספר זהה של פרוסות שינקן מעושן, לא נורא אם מבושל מספר זהה של קיסמי עץ כוס דובדבנים מיובשים (בחנויות טבע משודרגות, ניצת הדובדבן תמיד יש) שרי, לא יבש סוכר קמח תפ"וא
אופנבאך:
לגלגל שינקן בתוך המוכים, ולחתוך קצוות כך שתמיד שניצל סוגר שניצל לעשות את זה הדוק, ולהשחיל קיסם או שניים באלכסון ארוך, כך שיישארו שפיצים קצרים שלא יפריעו בטיגון
לקמח בקמח התפו"א בלי עודפים וגושים
לטגן עד הזהבה מכל צד אפשרי
בסירוטב, לבשל את הדובדבנים בשרי, ולהוסיף מים 1:1 לכמות השרי איזה שעה, עם סוכר, משהו כמו שליש כוס אש נמוכה.
אם השניצים עבים ויש חשש שלא טוגנו, להוסיף ציר עוף ולבשל עוד רבע שעה, אבל להקריספ מחדש בתנור
בסוף, אני לא זוכרת אם להוציא השניצלים ולהניח בצד (טוב זה בטוח) אבל אחר-כך לשפוך את הרוטב המתבשל לשמן הטיגון להסמכה ולאווירה מעושנת, ולצמצם קצת, או שהרוטב נשאר סיפור בתולי. דניאלה יקרה - הלפ.
להגשה, למזוג במצקת רוטב שלולית רוטב נאה במרכז צלחת (גדולה לבנה יש?), ולהניח סיגר עבות בינות לדובדבנים
נורא נעלבתי כשלא האמינו לי שהמצאתי לבד
|
תוכן התגובה:
|