26/1/2005 23:49
|
דבורי
|
מאת:
|
לכל הבשלניות המרוקאיות-תודה!!
|
כותרת:
|
פרח-טוב שכתבת על החומוס, מצחיק אבל בדיוק היום השריתי חומוס במים שיהיה לי מוכן למחר. חשבתי להכין קוסקוס ומרק לקוסקוס, וככה יש לי מה לעשות עם החומוס שנשאר (השריתי וואחד כמות) אז ממש תודה! ובנוסף, אשמח למתכון של הדג המרוקאי. אפשר גם את של הגזר החי בבקשה?
נטע-תודה רבה! שלחתי לך אימייל.
גבי-אומנם פרח גם הציעה אבל אם מתחשק לך בכ"ז לכתוב לי גם איך מכינים דג מרוקאי אני מאוד אשמח. אני בטוחה שלכל אחד יש אל ה"טוויסט" שלו ואני רוצה לדעת ה כ ל! תודה!!
אירנה, בול בזמן. בעלי שאל אותי אם מתחשק לי אולי להכין איזו פשטידה לשבת. שיחקת אותה :))
תודה בנות יקרות!! פשוט, ארנו חצי מרוקאי, אבל מה לעשות והקיבה שלו מרוקאית לגמרי?? אני גם ככה לא בשלנית אבל מבטיחה לנסות ואחותו מגיעה מצרפת ביום שישי אז הגיע הזמן לצאת מה"פוסט" ולהזיז עניינים (ישבן בעיקר) ואני לא יכולה לקחת מתכונים מאמא שלו כיוון שהיא נמצאת בצרפת וממילא מדברת רק צרפתית...
בקיצור, תודה!!
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|