26/1/2005 13:15
|
אירנה
|
מאת:
|
שלום לכן, עשיתי אתמול פסטה ברוטב 4 גבינות - טעימה משהו, וגם לקח לי משהו כמו 5 דקות בלבד.
|
כותרת:
|
המצרכים: 50 גרם גבינת מוצרלה 100 גרם גבינת פרמזן מגוררת 50 גרם גבינת גבינת טל העמק, מגוררת 50 גרם גבינת קשקבל, מגוררת 25 גרם חמאה 1 שקית שמנת מתוקה מלח ופלפל לבן טחון, טרי חצי שקית של פסטה (אני השתמשתי בספירלות) - בערך 250 גר' .
אופן ההכנה: שמים את הפסטה להתבשל במים. ובינתיים ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים מעט שמנת ואת הגבינות (מהפרמזן יש לשים רק חצי מהכמות) ומבשלים על אש קטנה, תוך בחישה רצופה, עד שהגבינות נמסות. מוסיפים בהדרגה את שאר השמנת, בוחשים ומביאים עד לכמעט רתיחה. מתבלים במלח ובפלפל לבן, בוחשים ומורידים מהאש. מערבבים עם הפסטה. בוזקים מעל את שאר הפרמזן.
ועכשיו - השוס הגדול - רק למי שבא לה לגוון: אתן מכירות את האיטריות האלה שמוכרים בקופסא אדומה מקרטון , ויש בתוך הקופסא שקית של אבקת גבינה יבשה בצבע כתום? אז את האבקה הזאת שמתי ברוטב , רגע לפני שהורדתי מהאש, וערבבתי. זה פשוט מעדן של רוטב. אבל, אפשר גם בלי האבקה. טעים.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|