26/1/2005 21:53
|
יהודית
|
מאת:
|
המלצה חמה שימוש ברכז רימונים
|
כותרת:
|
הנמכר בכל סופר מכיל מיצויי של רימונים ללא תוספת סוכר עם טעם חמצמץ מעשיר את טעם העוף בתוספת של רסק עגבניות מלח ופלפל. או עם רוטב תאינדי חריף רוב רימונים וקמת זנגביל מגורר היו פעמים שגם עם פלפל חריף. מצוין לסלים. ופשוט טעים. ולמי שמגיעה הביתה רעבה אוכל תוך 20 דקות בסיר לחץ: מצרכים: שוקים מפורקות בצל בטטה גזר כרישה תפח"א וירקות שיש בבית . מאדים צל מוסיפים את העוף ושאר הירקות חתוכים, מכינים רוטב של רכז רימונים 2 כפות בערך, כף וחצי רסק עגניות, מלח פלפל שחור גרוס, מוסיפים מים מערבבים טוב טוב, שופכים על העוף ומוסיפים מים בין רבע לחצי מסיר הלחץ. סוגרים ואחרי 20 דקות איזה אוכל טעים עוף מתפרק ונמס. ממש מעדן. בנתיים בסיר ליד מוסיפים אורז פתיתים ומה שרוצים והנה ארוחה מהירה.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|