26/1/2005 20:33
|
פרח
|
מאת:
|
שירלי2
|
כותרת:
|
זה מאוד תלוי בפלפלים עצמם..... כשאת חותכת אותם, שימי לב אם את מתחילה להשתעל/להוריד דמעות מהריח. אם כן - אז הם מאוד חריפים והטעם יורגש יותר. אם לא - אז לא. אני חושבת שזה דווקא לא העונה שלהם עכשיו (אך לא בטוחה). בכל אופן, זה לא תבשיל מ-א-ו-ד חריף. עוד משהו שחשבתי עליו : כל סיר לחץ בנוי אחר - יש צרים יותר ורחבים יותר.... לאחר מחשבה, הכמות של המים צריך להיות מספיק לכסות את החומוס + עוד קצת מעליהם. אצלי זה יוצא 3 כוסות, אבל אני לא יודעת כמה זה יהיה אצלך. אם את עושה בסיר רגיל - אותו דבר לבגי כמות המים. שיהיה קצת מעל החומוסים, ותדאגי להוסיף מדי-פעם מים קצת כדי שיהיה לו מספיק "להתבשל" -בסוף ישאר לו קצת מים שנעשים סמיכים כאלו ונהיים מין רוטב כזה. בקיצור - לא יותר מדי, שלא ייהפך ל"מרק חומוס" ולא מעט מדי, שלא יישרף. לגבי האש - להרתיח בהתחלה, ואח"כ להנמיך קצת אך מספיק בכדי שימשיך כל הזמן לבעבע/להתבשל.
נשמע קצת מסובך, אבל זה באמת לא.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|